İDO - İç Hat seferlerinin yeni saatleri, İstanbul mesaisine uygun değildir!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

28 Aralık 2017 de duyurulmaya başlanan ve 02 Ocak 2018 itibarı ile yürürlüğe girecek olan yeni sefer saatleri doğrultusunda Bostancı - Beşiktaş ve Bakırköy seferleri, İstanbul gibi yoğun bir trafiğe sahip olan bir şehirde trafik probleminin çözümlerinden biri olmuş bir firma için müşteri odaklı ve doğru bir uygulama değildir. Seferlerin iptal edilmesine sebebiyet verme amaçlı olarak yapılan bu değişikliklere örnek olarak Bostancı - Beşiktaş hattında toplam sefer sayısı sabah ve akşam olmak üzere 1 e düşürülmüş olup, Bostancı Kalkış saat 09:00 ve dönüş için 16:45 tir. Beşiktaş için ise ilk kalkış 09:40 olup geri dönüş seferi 17:30 olarak belirlenmiştir.

Benzer bir durum Bostancı - Bakırköy seferleri için de geçerlidir. Sabah 07:00-10:30 arasındaki en yogun seferlerin bir kısmı iptal edilmiştir. Bu, değişiklik için yapılan açıklamayla tamamen çelişen bir durumdur..

Mesai saatleri genel olarak 09:00 - 18:00 olan ülkemiz için bu yerleştirilen seferler hiç bir müşteri/yolcu talebi dikkate alınmadan konulmuş olup, bu seferlerin, çok kısa bir süre sonra tamamen iptaline sebebiyet verecektir.

25 dakikada seferini tamamlayan Bostancı Beşiktaş güzergahı için mevcut alternafitlerin ise ortalama varış süreleri 1 saat civarında olacaktır.

Hali hazırda sabah 3 ve akşam 3 sefer dahilinde yolculuk yapan (Bostancı-Beşiktaş) her bir çalışanın mağdur olacağı bir karardır. Ve bu gibi engellenmeyen, itraz edilmeyen her bir keyfi değişiklik bir sonrakine yol açacağı için itiraz ediyoruz.

Açıklamalarınızdaki gibi yolcularınızın istekleri doğrultusunda bu seferlerin, her yolcu için mesaisine yetişebileceği bir saate geri alınmasını talep ediyoruz.

Bugün Anıl imzanı bekliyor!

Anıl Şenkurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İDO - İç Hat seferlerinin yeni saatleri, İstanbul mesaisine uygun değildir!». Anıl ve imza atan diğer 9.132 kişiye katıl.