İbb kendine ait olan yerlere sokak hayvanları için sabit su kaplarından koysun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İstanbul Büyükşehir belediyesinin sorumluluğunda olan bölgelerde (sahiller,parklar,korular vb.) yaşayan kedi,köpek gibi sokak hayvanlarının ve martı,karga,serçe vb. Kuşların en temel ihtiyacı olan su ihtiyaçları maalesef belediye tarafından karşılanmıyor. Hayvanseverler olarak su şişeleri,yoģurt kapları gibi malzemelerden su kapları yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz  ama olmuyor. Bölgeler çok büyük ve hayvanların sayıları da çok yetişemiyoruz.Daha önce yaptığımız başvurulara olumlu yanıt vermediniz.Yerel belediyelerin sabit su kabı koyup, temizleyip temiz su ile doldurma hizmetini aynı bölge içinde  İBB'ye ait alanlarda uygulamasına izin vermediniz. Hayvanlar perişan, yaz ve kavurucu sıcaklar geliyor. Corona virüs nedeniyle beslemeler bile zar zor yapılıyor. En azından su ihtiyaçlarını düşünmeyelim. Yazık bu hayvanlara. Kendinize ait bölgelere sabit su kaplarından koyup,temizleyip,temiz su ile doldurun veya yerel belediyelere izin verin aynı bölge içerisinde size ait bölgelere hizmet verebilsinler.