IĞDIR belediyesi kısırlaştırma ve tedavi yapmayan veteriner Adnan Çöllü yü görevden alsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

IĞDIR da hergün yüzlerce sokak hayvanı açlık susuzluk ve hastalıktan ölüyor.IĞDIR belediyesi veteriner hekimi Adnan Çöllü kısırlaştırma yapmayı bilmiyor. 5199 sayılı hayvanları koruma yaşasının Belediyelerin sorumluluk ve görev alanına giren tüm maddeleri Iğdır belediye veteriner hekimi olan Adnan Çöllü tarafından ihlal ediliyor.Sokak hayvanları kısırlaştırılmıyor,hayvanlar yiyecek ve su bulamayacakları şehir çöplüğüne belediye veteriner hekimi Adnan Çöllü' nün talımatı ile terk ediliyor.Çöplükte yılan ve akrep ısırması ve açlık susuzluk dan dolayı terkedilen köpeklerin hepsi kısa sürede ölüyorlar.Iğdır bakımevine getirilen hayvanlara kuru ekmek veriliyor. Ekmek hayvanların beslenmesi için yeterli ve uygun değildir.Köpeklerin yiyebileceği kalitede mama alımı yapılması gerekir.15-20 günlük annesiz bebeklerin özel beslenmesi gerekirken bebekler Iğdır belediyesi bakımevinde açlıktan ve ilgisizlikten ölüyorlar. Tüm bu vahşetin sorumlusu Iğdır belediyesi veteriner işleri müdürü Adnan Çöllü ve ekibidir.IĞDIR belediyesi acilen kısırlaştırma bilen tedavi yapan sorumluluk sahibi yeni bir hekimi belediye bakımevine almalıdır.Yasal ve vicdani haklı talebimizin gereğinin yerine getirilmesini IĞDIR valiliğine ve IĞDIR belediyesi ne arz ederiz.