Salman Khan Suçsuz, Bunu Biliyoruz...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Salman Khan'ı ne kadar tanıyorsunuz bilmiyorum, bildiğim tek şey onun suçsuz olduğu...

Salman Khan, Hindistan'ın en ünlü oyuncularından bir tanesidir. 20 yıl önce Hum Saath Saath Hain filmi çekimleri sırasında bir olay meydana geliyor. Geç saatlerde setleri biten oyuncular, bulundukları bölgeye yakın olan ormana gezmeye çıkıyorlar, o gece ormanda iki kara geyik (antilop) vuruluyor. Yasak olan hayvanların ölümünden, o gece gezmeye çıkan oyuncu grubu suçlanıyor ve hepsine dava açılıyor. 5 Nisan 2018 günü bu davanın son duruşması gerçekleşti. Tam yirmi yıl sürdü bu dava. Hiç bir delil, hiç bir kanıt bulanamamasına rağmen 20 yıl sürdü. Son karar Salman Khan'ın 5 yıl hapis yatması üzerine oldu. Eğer diğerlerine ne oldu diye soracak olursanız hemen söyliyeyim, hepsi delil yetersizliğinden BERAAT ettiler. Olayın yaşandığı o gece, Salman için olup diğerleri için olmayan deliller vardı demek ki, ıssız ormanda birbirinden çelişkili ifadeler veren görgü tanıkları vardı.

Olayla okuduğum bir kaç makalede okuduklarımdan bahsetmek istiyorum size. Yıllar önce, tüm bunlar olmadan önce; Bollywood'da terör estiren mafyalar vardı. Bu mafyalar bir çok oyuncunun ve yönetmenin ölümüne neden oldular. O zamanlar yeni yıldız olan Salman Khan'ında karşısına çıktılar tabi ki. Salman verdiği ropörtajlarda onlara boyun eğmedim, onlarda benim kabullenmeyeceğimi anladıkları için vaz geçtiler demişti. Gerçekten vaz mı geçmişlerdi? Geçen sene yapılan duruşmada Salman'a tehdit mesajları yollamışlardı ve bizim kim olduğumuzu görecek demişlerdi. Bu olay üstüne birde çalıştığı seti bir grup insan bastı. Polis engel oldu onlara. Bu bahsettiğim dava sadece bir tanesi, bugüne kadar onlarca dava açıldı Salman Khan hakkında, ama bugün yani 5 Nisan 2018'de hapse girdi. Tüm bunlar yaşanırken sağlık sorunlarıda ortaya çıktı. Trigiminal Nevralji hastasıydı yakın zamana kadar, mucizevi bir şekilde ve Allah'ın yardımıyla iyileşti, ama hala beynine yakın bir noktada anevrizması var. Stresten, üzüntüden uzak durması gerekiyor, bu yüzden cenazelerede gitmezdi.

Şu ana kadar sadece başına gelen musibetlerden bahsettim size, birazda ondan bahsetmek isterim. Salman Khan, altın kalpli olarak anılırdı, ülkesindeki yaşlılara, evsizlere, ağır hastalara, yetim kalan çocuklara yardım etmek için bir yardım kuruluşu kurmuştu 2007 yılında; BEİNG HUMAN (İNSAN OLMAK)... Bu yardım kuruluşunu kurmadan önce, yılda kaza yapan araçlardaki hastaları hastanelere götürürdü. Bizzat kendi babası anlatmıştır; hayatını kurtardığı gençlerden birinin ailesi ne zaman Salman'ı ya da ailesini görse, minnetle tekrar tekrar teşekkür eder, oğlumuz senin sayende hayatta dermiş. Kendi çalıştığı sektörde artık rol alamayan, kariyeri çöküşe geçen bir çok oyuncuya piyasada tekrar yer açtı. Yine kendi sektörüne girmek isteyen yetenekli gençlerin elinden tuttu. Ünlü arkadaşlarına, başın sıkışsa kimi arasın diye sorulduğunda SALMAN KHAN denirdi. Yanlış hatırlamıyorsam 2015 yılında yine çıktığı davalardan birinde, hakim ona dinin ne diye sormuştu. Bilirsiniz Hindistan'da, din yüzünden bşr çok karmaşa çıktı, hala da çıkmaya devam ediyor. Salman müslümandır, belkşde müslüman olduğu için şimdi hapiste. O hep " Beni kurtarabilecek tanıdıklarım var, ama ben yapmıyorum. Hakim ve savcıların en iyi kararı vermesi için bekliyorum. Her şeyde bir hayır vardır, Allah neyi uygun görürse o olacak" derdi. Bazı insanlar onun ünlü ve zengğn olmasından dolayı, bu cezayı hakettiğini düşünüyor, ama ben onun suçsuzluğuna tüm kalbimle inanıyorum, bahsetmek istediğim çok şey var, fakat belki siz okumak istemeyebilirsiniz, yüreğiniz bu kadar adaletsizliği kaldıramayabilir. Bu kampanyayı Salman Khan'ın serbest bırakılması için başlatıyorum. Eğer sizde onun suçsuzluğuna inandıysanız lütfen bu kampanyayı imzalayın.

Yazımı yakın dostu Aamir Khan'ın sözüyle bitiriyorum;

"Eğer tüm Dünya Salman'a karşıysa, bende tüm Dünya'ya karşıyım..."

#wesupportsalmankhan #wearewithyousalman

I don’t know how well you know Salman Khan One thing I know Is that he is innocent

Salman Khan,is one of the most popular actors of india. 20 years ago something happened in the shooting at the Hum Saath Saath Hain movie. Actors Whose shooting were finished late went to the forest near the set. And at that night 2 antilopes,which it was forbidden to hunt, were shoot. Actors gone to the forest were accused of killing tho#se animals and they were sued. 5 April 2018 Last trial of this case was finished. Even though no evidince was found it took 20 years. Last decision was 5 year sentence of Salman Khan. If you ask what happened to the others they were set free because of the lack of evidence.

I want to talk you about some articles that ı read. Before all this happened, they were mafias ruling the Bollywood. They caused death of many actors and directors. ofcourse they faced with Salman Khan. Salman sayed‘’ I didn’t surrend to them and they when they understood that they gave up’’. They sent some theating mails to Salman previous year in the course. And some group of people was strike his film set. Actually more cases were opened for Salman Khan. And Today 5 April 2018 He sent to the prison. He has a lots of crucial medical problems, He healed some of which with the help of the God But he have to stay away from stress in order not to have those ilnesses again.
Until Know I Told you about situations happened to him. Now ı want to say things about him Salman Khan was a gold hearthed people. He set up a charity BEING HUMAN It is to help the homelesses, Childs and ill persons. Before Setting up this charity he always helped persons. For example he always help to the teenagers who want to be a actor like him. Whenever relatives of these teenagers sees Salman, They always thanks him. In 2015 in a course he went, judge asked him what religion he support. He told the judge he was a muslim. Maybe he is in prison because he is muslim. He always sayed ‘’ I know people who can save me but ı’m waiting for the judge to give the equal decision What God sees proper it will happen. Some people think he is rich and he deserves this punishment. But I’m beleiving his innocent with all my hearth. I want to say more and more thing but you might not want to read. I’m starting this campaing to Salman Khan’s freedom. If you beleived his innocent please sign this campain.

#wearesupportsalman #wearewithyousalmankhan

Bugün Aleyna imzanı bekliyor!

Aleyna Azanpa bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hindistan Adalet Bakanlığı: Suçsuz bu adamın eziyetine bir dur diyelim...». Aleyna ve imza atan diğer 5.152 kişiye katıl.