Yulin Festivali Yasaklansın - Yulin Festival Must Be Banned

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Merhaba. Bu kampanyanın amacı, Çin’de yapılan, 10 gün boyunca 20.000’e yakın köpeğin acımasızca katledildiği Yulin Festivalini yasaklatmaktır. Biz bu yolculuğa 5 kız olarak başlıyoruz fakat amacımız bu kampanyayı milyonlara imzalatmak. Lütfen üşenmeyin ve ben imzalamasam ne olacak ki demeyin. Paylaşabileceğiniz her yerde paylaşarak siz de bize destek olun. Köpeklerin derilerinin yüzülerek, kaynar suya atılarak, ateşe atılarak canice öldürülmesine engel olmamıza yardım edin. Unutmayın, Yulin bir festival değil bir katliamdır.

Hello. The purpose of this campaign is banning the China’s ‘Yulin Dog Meat Festival’ which is the 20.000 dogs are murder throw 10 days. We made this campaign as 5 girls but our purpose is make reaching this campaign to more people. Please give your attention to us and sign this campaign. Share it everywhere and help us. Help us to prevent this murder. Don’t forget, Yulin Dog Meat is not a festival, it is a massacre.