Her Sokağa Kedi Evi ve İçi Dolu Su/Mama Kabı Yerleştirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Gezegenimizde, yalnız insanlar olarak yaşamıyoruz. Hiçbir canlının da birbirinden üstün olmadığını savunuyoruz. Fakat elimizde sihir niteliğinde bir fırsat var. O da akıl. Akıl, insanı diğer canlı varlıklardan ayıran en önemli özelliktir. Aklın mahiyetini bilmiyoruz fakat, onun hayatımızdaki etkilerini bilebiliriz. İnsanı, diğer canlılardan ayıran temel nitelik aklını kullanarak düşünme faaliyetinde bulunmasıdır.

Doğa, milyarlarca yıldır kusursuzluğuyla içerisinden her türden canlı organizmalar barındırıyor. Biz o canlıların bir türüyüz. Kendimize evler yaptık, yollar yaptık, betonlaştık, bazı şeylerin genetiğiyle oynadık ve yeni bir sefalet yarattık. Sokakta yaşayan Evcil Hayvanlar. Sözlük anlamı: Yabanıllığını yitirip insana ve eve alışmış, evcil duruma gelmiş, evde beslenebilen hayvan.

Sokak hayvanları, sokakta yaşamaya mahkum çocuklardır. Doğal ortamları sokaklar, ormanlar, asfaltlar değil biz insanların yanıdır. Onları bu sefalet, açlık ve hastalıklardan koruyalım. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden rica ediyoruz. Hepsini evimize alamasakta her sokağa birkaç odalı kedi evi ve her daim dolu su ve mama kapları koyalım. Çünkü, başkalarının acısını duyabiliyorsan insansın.