HER BAHÇEYE BİRKAÇ TANE KEDİ KULÜBESİ KOYMA ZORUNLULUĞU GETİRİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Farkında mısınız KEDİLERİN YAŞAM ALANLARI gitgide Daralıyor?

Son yıllarda başlatılan ''Kentsel Dönüşüm Projesi'' adı altında eski ya da depreme dayanıksız binalar yıkılıp yerine yenileri yapılıyor. Hem çevre güzelleşiyor hem de depreme dayanıklı binalar ortaya çıkıyor ama sokaktaki güzel dostlarımız unutuluyor. Eskiden sığındıkları kömürlük, bodrum, balkon gibi koruyucu alanlar artık yok. Ortada sadece dümdüz bir bahçe, hatta birçoğunda toprak yerine BETON var. Kısacası kedilerin kışın sığınabilecekleri tek bir alan kalmıyor.

Bazı hayvan severler bahçeye kediler için bir şeyler koymak istese de diğer apartman sakinleri tarafından çöpe atılabiliyor, münakaşalar oluyor. Bunların önüne geçmek için hep beraber el ele verip bir imza kampanyası başlatalım.

Her bahçede en az birkaç tane KEDİ KULÜBESİ zorunluluğu getirilsin. Bu konuyla ilgili bütün kurumlara Belediyelere, Müteahhitlere sesleniyorum.Sokaklarımızda yaşamaya çalışan KEDİLER için bir şeyler yapalım!

Bugün nurcan imzanı bekliyor!

nurcan öksüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HER BAHÇEYE BİRKAÇ TANE KEDİ KULÜBESİ KOYMA ZORUNLULUĞU GETİRİLSİN». nurcan ve imza atan diğer 626 kişiye katıl.