Her Şehre Bir Hayvan Ambulansı ve Hayvan Hastanesi İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

HAYVANLAR DA CAN TAŞIR!

Artan trafik, sorunları ve ölümleri beraberinde hızla getirdi. Ancak bu sadece biz insanları değil, korunmaya ve savunulmaya ihtiyaç duyan sokak hayvanlarını da oldukça olumsuz etkiliyor. Duyarsız insan sayısı arttıkça göz önünde ölüme terk edilen hayvan sayısı da maalesef artıyor.

Tüm hayvanseverlerin bildiğini ve desteklediğini düşündüğüm hayvan ambulansı projesi sadece birkaç şehirde faaliyet gösteriyor. Öncelikle her şehirde en az bir tane hayvan ambulansı bulunmalı ve bununla birlikte en az bir tane hayvan hastanesi olmalı ve bu hizmet 7/24 şehrin her yerine devlet tarafından verilmelidir. Hayvanlar için ekstra ücret talep edilmemelidir. İlerleyen zamanlarda da hayvan ambulansı numarası genel bir numara haline getirilmelidir. Tıpkı 112 gibi.

Sesimizi duyurmak zorundayız!

Duyarsız ve bilgisiz bir sürücü tarafından yaralanıp, dönüp bakılmadan yol ortasında bırakılan birçok kedi, köpek vb. hayvana denk gelmek maalesef artık zor değil. İmdatları için bir ambulansa ve bir hastaneye ihtiyaçları var, ihtiyacımız var!

LÜTFEN, ŞİMDİ BU CANLAR İÇİN BİR SES DE SEN OL!