Doğrulanmış başarı

Hepatit B ve Sağlıklı Taşıyıcılar Polis Ve Subay Olabilsin!

Bu kampanya 1.586 destekçi ile değişim yarattı!

Hepatit B sağlıklı taşıyıcı olan kişiler asker olarak alınıyor Hakkari'de Şırnak'ta Yüksekova'da görev yaptırıyorlar ama rütbeli olarak alınmıyorlar! Bu Zamana kadar alınan Hepatit B taşıyıcıları ne oldu da şuan vazgeçildi. Dünyanın %40'ı bu virüsü bilerek yada bilmeyerek taşıyor. Tedavisi geliştirilen ve insanın yaşama sınırını etkilemeyen bu hastalığı taşıyan insanları toplumdan ayırma ve kayırmadır. Günümüzde kanserin dahi tedavisi var iken bu hastalığın doğal yollardan da gelişebileceği ve doğal yoldan da iyileşebileceği kanıtlanmıştır.
         Bu insanlık ayıbına acilen son verilmeli ve gerekli işlemlerin geri çekilmesi gerektiğini savunanlar şuan milyonlarca vatana millete kendini adamış POLİS VE ASKER olmak isteyen gençlerin sesi yükselmekte.

•       ÖNEMLİ NOKTA:

Hepatit b hastalığı bilindiği gibi 2000 kopya pozitif DNA yükünün altında tedaviye ihtiyaç duyulmayan ve genellikle hayat kalitesini düşürmeden taşıyıcılık şeklinde varlık gösteren bir durumdur. Geliştirilen yeni ilaçlar sayesinde eğer hastalık başlarsa ve yine hayat kalitesini düşürmeden sağlam bir şekilde 5 yıl içerisinde virüsü tamamen vücuttan atabilme ve bağışıklık kazanabilme olanağı bulunmaktadır.

İçişleri Bakanlığı 03.01.2018 tarihinde resmi gazete de yayımladığı yeni Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği ile daha önce hepatit b taşıyıcı (hbsag pozitif taşıyıcıları) öğrenciliğe kabul ederken mülakat tarihlerinin açıklanması arefesinde yeni yönetmelikle taşıyıcıları da öğrenciliğe kabul etmeyerek binlerce gencin hayallerine darbe vurmuştur.

Sayın İç İşleri Bakanımız, Akademi Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, ve Sağlık Bakanlığı Tarafından Konunun Araştırmaya Dahi Mahal Vermeden Gerekli Değişikliği Yapacağından Şüphemiz Yoktur.
     Devlet Büyüklerimizi Sağ Duyulu Olmaya Davet Ediyor ve Saygılarımızı Sunuyoruz..

SENDE İMZALA VE DESTEK OL!

Bugün pomempoh imzanı bekliyor!

pomempoh medya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hepatit B ve Sağlıklı Taşıyıcılar Polis Ve Subay Olabilsin!». pomempoh ve imza atan diğer 1.585 kişiye katıl.