Artık yeter yönetmelik değişsin Lise mezunları sigortacılık yapabilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2008 de alınan bir kararla yönetmelikte yapılan değişiklikle beraber hiç bir hak iddaa etmeden sigorta acentelerin deneyimleri ve portföyleri göz önünde bulundurulmadan lise mezunları için sigorta acentesi açma yetkileri kaldırılmış olup varolan acentelerin şubeleri var ise müdür atamaları istenmiş olup Lise mezunlarına farklı muamele maruz bırakıp ısrarla yönetmeliği değiştirmeye çalışanlar istedikleri sonuca varmış hatta var olan acenteleri hiçe sayıp kendi isteklerine göre yönetmelik değiştirilmiştir.

Biz lise mezunları varolan işletmelerimizi dışarıdan müdür atamalarıyla işletmelerimizi devam ettirmeye çalışıyoruz yönetmeliğin tekrar değiştirilmesini portföyü olan lise mezunlarına hak tanınmasını deneyim süresi en az 5 en fazla 7 yıl maddesi ekleyerek lise mezunlarına hak tanınmasını şiddetle öneriyorum.

Ülkemizde sigortacılıkta devlete verilen verginin Fazla olması ve ayrıca lise mezunlarının dışarıdan müdür atayarak işletmelerine devam etmesi bu zorluğun hergün herzaman yaşamaları bütün sigortacıları üzmekte ve bıktırmıştır.

Bu yanlış yönetime karşı çıkıyorum sizlerde artık buna seyirci kalmayın artık sesimizi duyuralım bu yönetime ve yönetmeliğe karşı iseniz bir imza da siz atın siz atın’ki geleceğimizi işimizi kurtaralım eğer acenteler yoksa sigortacılıkta yoktur.

Not: 2016 da yılında lise mezunları için yönetmelik değiştirilecekti buna karşı çıkan hazine müsteşarlığında bulunanlar yönetmeliğin değişmesini istememiştir ve yönetmelik eski kaldığı yerden devam etmiştir.

Bu haksızlığa karşı yanımda olun Binlerce insan işsiz kalmasın.korkmayın boyun eğersek Biz değil onlar kazanır

Biz yoksak onlarda yoktur.

Bugün kaan imzanı bekliyor!

kaan başarslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hazine müsteşarlığı: Lise mezunları sigortacılık yapabilsin». kaan ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.