Kampanya Kapatıldı

HAYVANLARINI ZEHİRLEYEN BİR BELDE: GÜMÜŞLÜK - BODRUM... FAİLLER BULUNANA KADAR GİTMİYORUZ...

Bu kampanya 6.697 destekçiye ulaştı

Her giden canla biz de eriyip gidiyoruz, onlarla parça parça eksiliyoruz insanlıktan. Ceza almadıkça yapan ve cezalar bir emsal yaratmadıkça ardı arkası kesilmedikçe, elden bir şey gelmedikçe,,,, GÜMÜŞLÜK katilleri iş başında.

Bu sistematik katliamı yapan katil/ katillerin kim olduğunu tüm Gümüşlük'lüler biliyor ama söylemiyor bu da onların da bu katliamın ortakları olduğunu ortaya koyuyor. Buna son vermek için son derece radikal bir kararla eyleme geçmeliyiz.

Turizm bölgesi ve balık lokantaları ile geçimlerini sağladıklarına göre rantlarını engellemek için tüm yazılı ve görsel basın ile ve turizm şirketleri, acentelerle ayrıca İngiliz, Alman ve diğer Avrupa ülkelerinde ve tabii ki kendi ülkemizde "katillerin yaşadığı yere" gelmemeleri konusunda bir kampanya başlatmalıyız diye düşündük..

Lütfen destek verir misiniz..

Bugün SERRA imzanı bekliyor!

SERRA YAŞAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVANLARINI ZEHİRLEYEN BİR BELDE: GÜMÜŞLÜK -BODRUM». SERRA ve imza atan diğer 6.696 kişiye katıl.