HAYVANLARA İŞKENCE VE CİNSEL İSTİSMAR YAPANLARIN CEZALARI YÜKSELTİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

• Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesine göre :

Bütün hayvanlar yaşam önünde eşit doğarlar, aynı var olma ve saygı görme hakkına sahiptir. Bütün hayvanların insanca gözetilme, bakılma ve korunma hakları vardır. Hiçbir hayvana kötü davranılamaz, acımasız ve zalimce eylem yapılamaz. Bir hayvanın öldürülmesi zorunlu olursa, bu bir anda, acı çektirmeden ve korkutmadan yapılmalıdır.

• Hayvanların pek çoğu kendini şiddete karşı savunmaktan yoksun, bir kısmı insanlarla temas halinde yaşamayı seven canlardır. Onlara iyi davranmak ve korumak insanlık görevimizdir.
  • Hayvanlara karşı her türlü kötü muamele, kabahat değil suçtur. Bu fiillerin bir an önce Kabahatler Kanunundan çıkartılıp Ceza Kanununa alınması ve bu konuda uygulamaya konulacak kanunların doğru ve etkili yaptırımlardan oluşması çok önemlidir.
  • Ancak bu çözümle; hayvanlara karşı işlenen suçlar, para cezasından daha etkili bir cezai yaptırım uygulanarak önlenebilir.

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Karataş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYVANLARA İŞKENCE VE CİNSEL İSTİSMAR YAPANLARIN CEZALARI YÜKSELTİLSİN». Hatice ve imza atan diğer 3.507 kişiye katıl.