Hayvanlara ŞİDDET, KÖTÜ MUAMELE ve İSTİSMAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Çoğumuzun kullandığı sosyal medya uygulamalarından biri olan instagramda karşılaştığım bir vahşet; kullanıcı adı @kedikesengilerden olan , muhtemel çok acı çektirmiş olduğu hayvanları ki bundan büyük bi zevk duyduğu üstelik hiç kimseden çekinmeyerek özgür ve rahat bir şekilde bu cani görüntüleri sosyal medyada paylaşan hasta ruhlu biridir. Takipçi sayısının böyle bir sayfa/hesap için hiçte az denilecek şekilde olmaması beni gerçekten şaşırtıyor.Hesabı yaymaya çalıştık ve hesaba spam atılmakta fakat paylaşmış olduğu fotoğrafların altına  onu yermek yada sövüp saymak maksatıylada olsa yorum yaptığınız için hesabın spamları kalkmakta.Kendinden güçsüz korumasız ve  masum canlıları katleden,onlara acı,ıstırap,eziyet çektiren,bunları yaparak eğlenen ve onu takip eden diğer canileri de eğlendiren bu varlığa göz yummayalım.Böyle insan dışı eylemler yapan kişilerin tedavisi sağlanmalı yada ıslah edilmelidir. Gerekirse müşahade altına alınmalıdır.Unutmayınız ki hayvana yapılan şiddet insana yapılacak şiddetin ilk adımıdır. İmzalamadan geçmemeniz önemle rica olunur.

Bugün Hilal Merve imzanı bekliyor!

Hilal Merve Sezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvanlara ŞİDDET, KÖTÜ MUAMELE ve İSTİSMAR». Hilal Merve ve imza atan diğer 615 kişiye katıl.