Hayvanları Ölüme Terk Etmeyin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sahipli bir hayvana, zarar verirsek hapis cezasına çarptırılırken sahipsiz bir hayvana zarar verilirse cezaya bile çarptırılmıyoruz. Sizce bu olay normal mi ? Canlıları sahipli olup olmadıklarına göre ayırmak ne kadar insanca ? Eminim siz de görmüşsünüzdür. Sokakta araba çarpması,susuzluk,açlık gibi nedenlerden dolayı son nefeslerini veren hayvanları ve daha neler neleri. Her geçen gün bu hayvanların sayısı hızla artıyor. Buna neden olmuş insanlar da hiçbir şey olmamış gibi yaşamlarına devam ediyorlar. Oysa onlarınki de bir can ve onlara da birbirimize nasıl davranıyorsak öyle davranmalıyız. Siz çocuklarınızı sokakta ölmeye terk ediyor musunuz? Öyleyse neden konu hayvanlara gelince işler değişiyor? Onları sahiplenince tüm sorumlulukları sizin üzerinize düşüyor ve siz bunu bir kenara atamazsınız. Madem böyle yapacaksınız baştan onları doğal yaşam ortamlarından ayırmayın. Siz bir kere onları insanların yanında yaşamaya alıştırdığınızda bir daha  kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma geliyorlar. Bir an önce hayvan sahiplenip onu ölüme terk edenlere ceza gelmeli. Nasıl terk edilmiş çocuklar koruma altına alınıp ebeveynleri cezalandırılıyorsa bu hayvanlar için de geçerli olmalı. Sokakta veya hasta olan hayvanların yardımına koşacak bir grup oluşturulmalı ve eğer sahibi varsa cezalandırılmalı!!! İnsanların bu konuda bilinçlenmesi lazım. Siz de bize katılın, sesimizi duyuralım!!!

Bugün Özlem Duru imzanı bekliyor!

Özlem Duru Zeynep bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvanları Ölüme Terk Etmeyin!». Özlem Duru ve imza atan diğer 481 kişiye katıl.