Doğrulanmış başarı

Kedi katili M.Can Aksoy en ağır şekilde cezalandırılsın ve Hayvan Hakları İhlali Kabahatlar Kanunundan çıkarılıp suç sayılsın

Bu kampanya 247.293 destekçi ile değişim yarattı!

Bugün  masum hayvanı  öldüren  yarın  insan öldürür. Hayvanlara işkenceye  bir  nebze  durdurabilmek  için  tepkimizi  göstermeliyiz.

Ülkemizde her gün yüzlerce hayvan işkenceye maruz kalıp vahşi şekilde öldürülmektedir. Bunun en son örneği M. Can Aksoy'dur. Masum kedinin karnını delip canlıyken organlarını çıkarıp başını ezerek öldürmüştür. M. Can Aksoy'un gereken cezayı almasını ve Hayvan Hakları İhlallerinin Kabahatlar Kanunu'ndan çıkarılıp suç sayılmasını talep ediyoruz.

5199 sayılı kanunda yapılması planlanan değişikliklerin bu çerçevede yapılmasını talep ediyor, hayvanları insanlardan ayırıp ayrı bölgelerde ölüme terkedilmesine sebep olacak barınak adı altında kamplar istemiyoruz.

Hayvan  işkence  ve cinayetlerinde  2  yıldan fazla  hapis  cezası  verilmesini  ve  cezanın  paraya çevrilmemesini   talep  ediyoruz ..

Animals are our friends .Stop to killing animals.

Tiere sind unsere Freunde. Tiermorde sollen gestoppt werden.

Bugün Neşe imzanı bekliyor!

Neşe Akcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#HayvanaİşkenceSuçtur 5199 hayvanların ölüm fermanı olmasın. Açık talebimizdir @TBMM». Neşe ve imza atan diğer 247.292 kişiye katıl.