Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.000.

Destek Yayınları aracılığıyla yayınlanan, Hüseyin Cengiz isimli şahsın kaleme aldığı "Ve Sonra Yol Bitti" isimli kitap, hayvanlara nasıl tecavüz edileceğini detaylı olarak anlatmaktadır. Bu sebeple hayvana tecavüzün yani zoofilinin meşrulaştırılmasını, özendirilmesi sağlanmaktadır.

Böyle olayların zoofili ve takriben pedofilinin yaygınlaşmasında ön ayak olduğunun tüm aklı başında merhamet sahibi insanlar farkında. Toplumun huzuru, güveni, bizim ve çocuklarımızın güvenliği için bu ve bunun gibi yayınların toplatılıp yok edilmesi ve bunları yazan, basan, dağıtan kişi ve kurumların gerekli cezayı alması sağlanmalıdır. Bügün bir hayvana tecavüz eden veya bunu özendiren yarın size bize ve dahi çocuğumuza tecavüz edebilir. En başından önlem alınmalıdır.

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.

Bugün Hayvan Hakları imzanı bekliyor!

Hayvan Hakları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvana Tecavüzü Özendiren Yayınlar Kaldırılsın, Suçlular Cezasız Kalmasın». Hayvan Hakları ve imza atan diğer 161.061 kişiye katıl.