Hayvan hakları yasalarla korunsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

TR/ENG

Basına yansıyan haberlerden öğrendiğimiz üzere, Mehmet H. isimli sapık, kendisine ait dükkanda bir köpeğe 1 ay boyunca tecavüz etti. 5 kiloluk tümörle yaşamak zorunda kalan bu masum can, yaşadığı acıya dayanamayarak hayata gözlerini yumdu. Bu canın hem tecavüzcüsü, hem de katili olan Mehmet H. ise 600 liralık 'ceza'sını ödedi ve aramızda dolaşıyor.

Sayısız hayvanın istismar edilmesine, şiddet görmesine ve canına kastedilmesine şahit oluyoruz ama hiçbirinde gereken cezanın verildiğini göremiyoruz. Yapılanlar yapanın yanına kaldıkça da bu canilikler artarak devam ediyor. Masum canların sokakta yaşayabilmek için verdikleri onca mücadele arasından ilk olarak şiddeti ve istismarı eksiltmek her birimizin sorumluluğudur.

Mehmet H. maalesef ilk değildi ancak son olması bizim elimizde. Yaşarken sesini duyamadığımız canların şimdi sesi olabilmek ve bir canın daha aynı şeyleri yaşamaması adına 20 saniyenizi ayırmanız yeterli. Hayvan hakları da en az insan hakları kadar korunmayı hak ediyor ve bizler onların sesi olmak zorundayız.

Mehmet H. ve hayvan haklarını ihlal eden herkes suçludur; kabahatli değil. Hayvan hakları yasalarla korunsun ve hak ihlalinde bulunan herkese hak ettiği caydırıcı cezalar verilsin!

---------------------------------

The pervert named Mehmet H. raped a dog for a month in his store in Istanbul. This dog, who had to live with 5-kilogrammes tumor, couldn't live with this pain anymore and passed away. Mehmet H. who is both the rapist and murderer of her, has paid the 600 liras 'penalty' and released.

We are witnessing animal abuses, violences and murders everyday but we do not see any punishment. On the contrary, we are noticing the explosion of these horriblenesses because of other sick people seeing that criminals who violate animal rights are not punished, so have the courage to commit the same crimes.

Animals' survive on streets is already difficult enough. It is our responsibility to ensure that they are not exposed to violence, abuse or being killed. At least we should be able to prevent this ugliness in their lives we cannot beautify.

It only takes 20 seconds from your life to signing this campaign for make outside safer for animals. We couldn't hear her sound while she was alive but at least we can be the sound now, for her and all of them. Let Mehmet H. be arrested and punish everyone with dissuasive penalties who violates animal rights. Everyone should be taught that animal rights are exist as much as human rights and should be protected!