Petitioning RTÜK and 1 other

HAYVAN KATLİAMINI ŞOVA DÖNÜŞTÜREN YABAN TV KAPATILSIN!

Hayvanları kendi doğalarında son teknoloji silah ve ekipmanlarla öldürerek, yaralayarak spor yaptığını iddia eden, hobi olarak bunu gerçekleştirdiğini öne sürebilen vurdumduymaz  güruh  bunu televizyonlarda şov malzemesi haline getirmiştir. Yaban Tv adlı televizyon kanalı bu kişilere imkan tanıyarak hayvanların öldürülmesini meşru kılmakta, özendirmekte ve benzer aktivitelerin devamını sağlamaktadır.

Hepimiz biliyoruz ki hayvanlar hisli canlılardır ve bu şekilde katliamları ve katledilişlerinin eğlence malzemesi olarak sunulması yüzyıllardan beri süregelen hayvan  zulmünü daha da çekilmez ve arsız bir hale getirmiştir.

Bu durumda bütün duyarlı, vicdan ve sorumluluk sahibi, kişi, kurum ve mercilere düşen görev bu akıl almaz sadizm şovunu sona erdirmek için harekete geçmektir.

Buradan başta RTÜK  olmak üzere ilgili mercilere çağrımız bu kanalın bir daha açılmamak üzere yayınlarının durdurulması yönündedir.

Kamuoyuna saygıyla ilan edilir.

This petition will be delivered to:
  • RTÜK
  • Başbakanlık

Earthling Ufuk Aslan started this petition with a single signature, and now has 4,526 supporters. Start a petition today to change something you care about.

The only way RTÜK will listen

Every signature matters and makes the petition more powerful. Add your name today and help us win.