Hayvan Hakları Yasası istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Günümüzde birçok hayvan katliamları yapıldığını hepimiz biliyoruz. Ve bu katliamları yapan şahıslar, hayvanlara verdikleri zarar karşısında herhangi bir yaptırım ile karşılaşmayacaklarından emin oldukları için bu katliamları yapabiliyorlar. Biz insanlar biliyoruz ki, hayvanların da bizler gibi yaşam hakları var. Ve onlara güzel bir hayatı borçluyuz. Artık bu duruma yetkili kişiler bir dur demeli! Lütfen destek olun, sesimizi duyun! Artık bir hayvanın ölümüne seyirci kalmak istemiyoruz! İnsan öldürmenin suçu ne ise; hayvan öldürmenin suçu da aynı olmalıdır!

"We all know that a lot of animal slaughter is happening today. And those who do these massacres can do these massacres because they are confident that they will not face any sanction against the harm they have inflicted on animals. We humans know that animals have right to life, just like we do. And we owe them a good life. Now, the people in charge of this situation should say stop! Please support us, hear our voices! We don't want to watch an animal die anymore!

The penalty for human death and the penalty for animal death must be the same!!!!