Hayvan Düşmanlığı Yapan Haber 32 Kapatılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Isparta Valiliğine

Yıllardır sokak hayvanları hakkında asılsız ve yalan haber yapan ve yaptığı her yalan haberin ardından ısparta da hayvanlara karşı şiddetti arttıran haber 32 sitesini 5199. Hayvanları koruma konunu gereğince böyle haberler yapmaması için defalarca uyarmamıza rağmen yalan asılsız halkı kin ve nefrete teşvik eden haberlere devam eden internet haber sitesi haber 32'nin kapatılmasını talep ediyoruz

Haber 32'nin yalan haber yaparak halkı kin ve nefrete yönlendirdiğinin kanıtı aynı haberi farklı tarihlerde bir bayana köpeklerin saldırdığı yönünde tekrar haber yapıp olmayan bir saldırıyı var gibi göstermişlerdir.

Resim : https://i.hizliresim.com/PDPq59.jpg

Bugün ise Petek sanayide yıllardır bakılan hayvanlar hakkıda böyle bir paylaşıp yapılmış ve 2 hafta sonrası bölgede yaşayan köpekler belirsiz kişiler tarafından hayvanlar tüfek ile vurulmuştur

İlgili Haber : http://www.haber32.com.tr/isparta/basibos-kopekler-tehlike-saciyor-h113458.html

Haber 32'nin Diğer haberleri incelendiğinde halkı kin ve nefrete teşvik eden hayvanların yaşam haklarını hiçe sayan bir çok haber ile karşılaşıyoruz bu haberlerin geneli asılsız ve gazetecilik ilkelerine uymayan haberleridir.

1. http://www.haber32.com.tr/isparta/basibos-kopekler-tehlike-saciyor-h113458.html 2018
  2. Hastane çevresi köpeklerle doldu 2018 2018 http://www.haber32.com.tr/isparta/hastane-cevresi-kopeklerle-doldu-h109535.html
  3. Sdü Tıp Fakültesinde Köpeklerden Şikayet Var! 2016 http://www.haber32.com.tr/isparta/sdu-tip-fakultesinde-kopeklerden-sikayet-var-h93371.html
  4. Isparta'da Aç Kalan Köpekler Keçiyi Diri Diri Yediler! 2017 http://www.haber32.com.tr/isparta/isparta-da-ac-kalan-kopekler-keciyi-diri-diri-yediler-h97003.html
  5. Isparta'da Bir Bayanı Köpek Isırdı  2017  http://www.haber32.com.tr/isparta/isparta-da-bir-bayani-kopek-isirdi-h103426.html
  6. Isparta'da Vatandaşların köpek korkusu 2017 http://www.haber32.com.tr/isparta/isparta-da-vatandaslarin-kopek-korkusu-h100027.html

7. KÖPEKLERİN SALDIRDIĞI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ.. 2017 http://www.haber32.com.tr/isparta/kopeklerin-saldirdigi-genc-hayatini-kaybetti-h103061.html
  8. DERİ OSB'DE KÖPEK İSYANI 2015 http://www.haber32.com.tr/isparta/deri-osbde-kopek-isyani-h84132.html
  9. Isparta'da Vatandaşların köpek korkusu 2014 http://www.haber32.com.tr/isparta/isparta-da-vatandaslarin-kopek-korkusu-h100027.html

10. Köpek Saldırısından Son Anda Kurtuldular 2014 http://www.haber32.com.tr/isparta/kopek-saldirisindan-son-anda-kurtuldular-h80585.html
  11. Köpeklerin Toplu Gezdiği Şehir Isparta  2014 http://www.haber32.com.tr/isparta/kopeklerin-toplu-gezdigi-sehir-isparta-h75755.html

12. Isparta Belediyesi tüm vatandaşlarına birer köpeksavar dağıtmalı 2013 http://www.haber32.com.tr/isparta/isparta-belediyesi-tum-vatandaslarina-birer-kopeksavar-dagitmali-h75389.html
  13. Erdem'in tepkisi ve başı boş köpekler 2014 http://www.haber32.com.tr/isparta/erdemin-tepkisi-ve-basi-bos-kopekler-h73347.html
  14. Yazla Mahallesi Köpekler ve Pislikten 08 Eylül 2014 Geçilmiyor http://www.haber32.com.tr/isparta/yazla-mahallesi-kopekler-ve-pislikten-gecilmiyor-h77429.html

Bugün Isparta Hayvan Koruma Derneği - ISHAYKO imzanı bekliyor!

Isparta Hayvan Koruma Derneği - ISHAYKO bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayvan Düşmanlığı Yapan Haber 32 Kapatılsın». Isparta Hayvan Koruma Derneği - ISHAYKO ve imza atan diğer 5.698 kişiye katıl.