Kedimin ameliyatı için lütfen, o da benim çocuğum!

Kedimin ameliyatı için lütfen, o da benim çocuğum!
3 gün önce kusmustu, daha sonrasında kusmadi, dun gece her yerde gördük 4 5 yere kusmus bugün kalbim vet götürdük , röntgen istediler, nuhun gemisinden röntgen çektirdikRotgende mide çıkış yolunda problem olduğunu hekimle görüşmemiz gerektiğini söylediler.
Tekrar kalbim vet e döndük, röntgen i istediler , ciğerlerinde problem olduğunu ama belki rotgen de tutarken de yansıma yapmış olabileceğini söylediler, bağırsaklar için de kalın bağırsaga herhangi bir şey ulaşamadığını ama henüz tıkanıklık olmadığını söylediler
Tedavi olarak da ya şehir dışında yapılan renkli rotgenlerden yaptırmamiz gerektiğini, ya da ameliyatla açıp bagirsaklarda neler olduğunu görmek gerektiğini belirttiler. Ameliyat olursa 2-4 bin arası değişeceğini işlem yapmadan net fiyat vermeyeceklerini söylediler.
250 TL ye film çektirdim, cebimdeki inanın son aylık paramı ona verdim , o yüzden ekstra bi yere gidemedim
Geçici çözüm olarak hint yağı ve nar suyu icirmem istendi ama karinda şişme vs olursa acil ameliyat dediler.
Belki de ameliyat ücretini karsiyalamayacagimi anladıkları için geçici çözüm önerdiler.
3 veterinerle daha konuştum herkes ameliyat diyor, LUTFEN.
Eskişehir