Giresun Alucra’da Hayvanlar Vahşi İnsanlar Tarafından Öldürülüyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ben 20 yaşında Giresun’un Alucra ilçesinde okuyan bir öğrenciyim. Buradaki hayvanlar çok kötü durumdalar bu ilçe kış aylarını en sert yaşayaşan ilçelerden biri. -20,-25 i görüyor. Hayvanlar donarak ölüyorlar,hepsi uyuz olmuş durumda tüyleri dökülmüş ve açlar soğuğa dayanacak halde değiller. Hayvanların çektiği yetmezmiş gibi halktan bazı merhametsiz insanlar bu hayvanları silahla vuruyor yada ilaç alıp zehirliyorlar. Ve belediyenin buna izin verdiğini söylüyorlar. Öğrenciler çoğu kez belediyeyle barınak yapılması için görüşmüş fakat belediye konun üzerinde durmamış. Veteriner Hekim hocamız malzeme olduğu taktirde hayvanların hayat şartlarını kolaylaştırmaya çalışıyor fakat elimizde yeteri kadar malzeme yok. Ve biz öğrenciler bu hayvanların göz göre göre vahşice öldürülmelerini istemiyoruz. Lütfen sesimizi duyurmamıza yardımcı olun.

Bugün Buse Deniz imzanı bekliyor!

Buse Deniz Seçgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HAYTAP: Giresun Alucra’da Hayvanlar Vahşi İnsanlar Tarafından Öldürülüyor». Buse Deniz ve imza atan diğer 339 kişiye katıl.