Eymen Bulut'un %97 iyileşme umudu bizim elimizde

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bahar Bulut,  serebral palsi (SP) denilen beyin felci hastası oğlu Eymen (5) için hayırseverlerden yardım bekliyor. Hindistan’da yapılacak kök hücre tedavisinin oğlu Eymen için umut olduğunu söyleyen anne, "Ben iyileşeceğinden eminim, bundan hiçbir zaman şüphe duymadım" diyor.
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum sırasında Eymen’in oksijensiz kalarak beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. Yapılan tahliller sonucunda serebral palsi (SP) teşhisi konulan minik Eymen, şimdi iyileşebilmek için kök hücre tedavisi olmayı bekliyor.
Oğlu Eymen’in tedavisi için Hindistan’da bulunan hastane ile görüştüklerini ve hastaneye kabul edildiklerini dile getiren anne, tedavi masraflarını karşılayabilmek için hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi. Bahar Bulut, "Eymen verdiğim tüm komutları algılayabiliyor. Bu süre içinde ben kendimi ona adadım ve çok ilerleme kaydettik. İyileşeceğinden hiçbir zaman şüphe duymadım, Eymen’in iyileşeceğini biliyorum" dedi.

Bugün muazzez imzanı bekliyor!

muazzez önder bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hayırseverler: Eymen Bulut'un %97 iyileşme umudu bizim elimizde». muazzez ve imza atan diğer 142 kişiye katıl.