Hatay Barınağı'ndaki Hayvan Katliamına Dur De.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Hatay Barinaginda Belediye’nin yerine getirmediği yükümlülükler sebebiyle hayvanlar türlü türlü şekillerde telef oluyor. Geçtiğimiz haftalarda Hatay Barınağı’nda tam 20 hayvan hayatını kaybetti ve bunun üzerine belediyeye 18 bin 940 TL ceza kesildi.

Ancak bu ceza hem yeterli değil hem de Belediye cezayı verilmesi yaşananlara çözüm olmayacak. Belediye’nin acilen Hatay’da yıllardır süregelen bu soruna çözüm bulmasını, hayvanların sağlıklı yaşayabileceği ortamı sunacak barınak alanları oluşturmasını talep ediyoruz.

Ağzı bağlı tutulan köpekler, ölen yavrular, ırkların ayrımı yapılmadığı için padoklarda birbirini parçalayan hayvanlar, günlerce susuz ve aç kalan ölen ve ölüsü bile alınmayan hayvanlar, açıdan inleyen ve inleye inleye can çekişerek ölen köpekler. Bakımsız ve yüz çevrilmiş adeta ölüme hapsedilmiş sessiz, çaresiz bırakılmış bir sürü can.

Buna dur demek; şartların düzelmesi, hayvanlara gereken özenin gösterilmesi için sesimizi duyurmamız şart! Suçu herkesin birbirinin üstüne atması, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gerekeni yerine getirmemesi, hayvanların en temel ihtiyacı olan yemek, su ve veterinerlik hizmetinin verilmemesi konuyu bu noktaya taşımıştır.

Görüntüler açıkça göstermektedir ki, hayvanlar Hatay Medeniyetler Beşiği olarak anılan güzide ilimize yakışmadığı gibi, insanlık ayıbı, güzel ulkemin adını karalayan bir leke olarak tarihe geçecektir.

SENDE KENDİNİ SAVUNAMAYAN PATILI CANLARIMIZA DESTEK OL, SADECE BİR İMZA İLE ONLARIN SESİNİ DUYUR!