HATAY/DÖRTYOL/DÖRTTAŞ TOPLU HAYVAN KATLİAMLARI DURDURULSUN

Bu kampanya 2.205 destekçiye ulaştı

Kampanya metni

https://www.facebook.com/250105048826151/posts/510250406144946/Merhabalar. 

Hatayın Dörtyol ilçesinde , Dörttaş Tatil Sitesinde yıllardır kedi ve köpeklere bakarız. 

Çok sayıda kedi ve köpeğin hergün beslemesini yapar, gerektiğinde tedavilerini üstlenirdik.  Çok çabaladık onlar için ailecek sevdik sarmaladık uzun zamandır baktığımız evcil hayvanlarımızın ölüleriyle karşılaşana kadar bizim için bir keyifti bu. 

Şuanda 10 a yakın köpek ve çok sayıda kedi katliamları oldu. Dörttaş çevresine zehirli yemek artıkları ve etler bırakılıyor. 

Sessiz kulların ciğeri parçalansın, ölsünler istiyorlar. Hayatı tehlikede olan çok sayıda hayvanımız daha var. 

Şuanda bunu yapan kişi veya kişilerin kim olduğu bulabilmiş değiliz. Ancak sorumlu kişilerin gerekli araştırmayı yapması için, kamera kayıtlarına bakması, afişlerin asılması , çevrede gerekli denetimin sağlanması için sesimizin duyurulması gerekiyor. 

Rica ediyorum kısa bir zamanınızı ayırarak bize ve onlara yardım eder misiniz ? 

 https://www.facebook.com/250105048826151/posts/510250406144946/ Bu adresten takip edebilirsniz 

Karar Vericiler

Hatay Büyükşehir Belediyesi
Hatay Büyükşehir Belediyesi
İl Belediyesi
Dörtyol Belediyesi
Dörtyol Belediyesi
Belediye Başkan Yardımcısı
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy
Belediye Başkanı
Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş
Hatay Belediye Başkanı Lütfi Savaş
Dörtyol Belediyesi Zabıta Amirliği
Dörtyol Belediyesi Zabıta Amirliği

Kampanya Güncellemeleri