0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bozkır bölgesinde yapılması düşünülen atık tesisinin insanların yaşam alanına yakınlığı bölgede yaşayan insanları ziyadesiyle rahatsız etmiştir. Zira yapılması düşünülen alan yerleşim yerlerine yürüme mesafesinde olup, tarım arazileri ve meyve bahçelerinin de yanı başındadır. Bozkır sınırları içerisinde yerleşim alanlarına uzak yerler varken insanların yaşam alanına bu kadar yakın bir nokta neden seçiliyor.

Yaşam alanımıza oluşan tehditten dolayı, KONYA-BOZKIR-HARMANPINAR MAHALLESİ Dolay mevkiine yapılması söz konusu olan "Çöp Arıtma Tesisi" nin Mahallemiz yerleşim ve yaşam alanlarına ve hali hazırda aktif olan tarım arazilerine tehlikeli yakınlığı bulunmaktadır.

Ferhatlar mahallesine 70-80 metre, Harmanpınar Mahallesine takribi 500-600 metre olup bu iki mahalle arasındaki yaşam ve yerleşim alanlarını tehdidi söz konusudur.

Söz konusu projenin insan ve çevre sağlığı açısından oluşacak zararlarından dolayı bu tesisin mahallemiz ve çevre mahallelerinin yakınlarına yapılmasına itiraz ediyoruz. Harmanpınar ve çevre mahallelerin doğal varlıklarının korunması ve güzelleştirilmesi adına projenin iptalini ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün ALİ imzanı bekliyor!

ALİ DEMİRBAĞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Harmanpınar ve Ferhatlar Mahallesinde İnsanların Yaşam Alanına Atık Tesisi kurulmasın.». ALİ ve imza atan diğer 254 kişiye katıl.