Halkbank söz verdiği 1300 personel alımını gerçekleştirsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Halkın ve esnafın yanında olan Türkiye'nin en büyük bankalarından olan Halkbank'ın Genel Müdürü Sayın Osman Arslan’ın “2018 yılında 1300 personel alımı yapacağız “ açıklamasının üstünden yaklaşık 1 yıl geçmiştir. Açıklama tarihinden bu yana alım yapılan tek birim Bilişim Teknolojileri'ne Uzman Yardımcılığı olmuştur ve bu birimde sadece mühendisler istihdam edilmektedir. Binlerce İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu genç 1300 personel ilanını beklerken yalnızca Bilişim Teknolojileri'nden 30 mühendis kadrosu açılmıştır. Bizler hakkımız olan kadroyu istiyoruz. Bu personel alımıyla istihdamı artırarak devlet ekonomisine büyük bir katkı yapılacağı aşikardır. Bizler bu ilan için çalışıyor ve yardımlarınızı bekliyoruz.

Bugün Halkbank imzanı bekliyor!

Halkbank bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Halkbank söz verdiği 1300 personel alımını gerçekleştirsin @Halkbank». Halkbank ve imza atan diğer 265 kişiye katıl.