Fransız Pierre Loti'nin Eyupsultandaki Tepeye verile Adı Değişsin Eyüpsultan' Tepesi Olsun

Fransız Pierre Loti'nin Eyupsultandaki Tepeye verile Adı Değişsin Eyüpsultan' Tepesi Olsun
Bu kampanya neden önemli?
EYUPSULTAN'DAKÎ pierre loti tepesinin adının değişmesini istiyoruz.
EYÜPSULTAN TEPESÎ Olmasını istiyoruz.
Bu Mukaddes Semte Adi Verilmiş,Îlerlemiş Yaşında Peygamberimizin asm.Hadisine Mazhar olmak amacı ile Onca Mesafeyi Katetmiş ve Burada Vefat Etmiş, Medinede Peygamer Efendimize asm. Mihmandarlık Yapmış Evinde Misafir Etmiş,Bu Kıymetli Zatın,Adı Bu Tepeye Verilmelidir.
Aynı Zamanda pierre loti Îsminin Bu Güzide Semtimize Yakışmadığını Düşünüyoruz Çünkü,
pierre loti;Çanakkale'de Türk'lere Karşı Savaşan Ve İstanbul'da Yaşadığı Yasak Aşk'a,Hayaller ve Sapkın Fikirlerinide Ekliyerek, Meşru Göstermeye Çalışan ve Bunu Roman Halinde Yazan,Sapkın Ateist ve Ajan Olduğundanda Bahsedilen Bir Fransızdir.
Bizim Örf ve Adetlerimizle Hiçbirşekilde Bağdaşmayan Bir Hayata Sahip Bu Kişinin,En Güzide Semtimiz Olan Eyüpsultan'daki Tepeye ,Sadece Üç beş Defa Gelip Kahve Îçmiş olmasıyla,Adının Oraya Verilmesi,Tarihsel Bir Hata ve Kabul Edebilebilecek Bir Durum Değildir.Ve Bu Halin Son Bulması, Bu Îsmin Değişmesi Adına, Sonuna Kadar Çalışacağız,Gayret Edeceğiz. Bu Konuda Siz Kıymetli Hemşehrilerimiz ve Dostlarımızında,Desteklerini Beklemekteyiz.
SAYGILARIMIZLA
EYÜPSULTAN STK'LARI ADINA
EYÜPSULTAN PLATFORMU VE
FÎKÎRDE BÎRLÎK VE MUCADELE PLATFORMU