ROCKY KÖPEĞİMİZİN YAŞAMA HAKKINI ELİNDEN ALMAYA ÇALIŞANLARI ŞİKAYET EDİN, DESTEK OLUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Biliyorsunuz ki son dönemlerde hayvanlara olan şiddet ne yazık ki oldukça artmaya başladı. Oysa ki herkesin bildiği üzere hayvanlar, insanlardan çok daha zararsız,masum ve bizlere muhtaçlar

İstanbul Bahçeşehirde bir sitede yaşıyoruz, iki gün önce kardeşim Labrador Retriever cinsi 7 aylık köpeğini getirdi, fakat site yönetimi ve sitede yaşayan hayvan karşıtları durumu son derece sıkıntıya sokuyorlar. Köpek masum savunmasız ve zararsız olmasına rağmen köpeğin terk edilmesi,sokağa bırakılması yada köpek otellerine bırakılmasını teklif ediyorlar. Sitelerinin yönetmeliği gereğince evcil hayvanın yasak olduğunu iddia ediyorlar !!

Civarlarındaki hiç bir sitede durum böyle değil !!

Oysa ki sitede yaşayan yabancı uyruklu (Arap'lardan), onların siteye verdiği zarar ve kirlilikten inanın çok daha masum.

Köpeğimiz Rocky'nin sokağa atılmaması için üstelik geçirdiğimiz bu zorlu süreçte herkes kendi derdine düşmüşken ve masum canları kimse düşünmezken lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve empati yaparak oluşturduğumuz bu kampanyaya destek verin !! Unutmayın ki ülkemizde dahil tüm dünyayı etkisi altına alan bu virüs birilerinin empati yeteneğini kaybetmesinden dolayı artarak çoğaldı. Siz hayvanseverlerin desteklerini bekliyoruz.