Doğrulanmış başarı

Hacettepe Hastanesi: Doktorlarımızı Geri İstiyoruz

Bu kampanya 6.964 destekçi ile değişim yarattı!

Doktorlarımız nedenini bilmediğimiz bir şekilde görevden el çektirildi ve öğretim üyesi olarak devam ediyorlar.

İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi içinde yer alan ve Erişkin Hastanesine bağlı olan Odyoloji Bölümünde artık randevu verilmiyor.

Bu nedenle hem mevcut çocuklar ve aileleri hem de yeni başlayacak olan insanlar Üniversite ve Hastane yönetimi tarafından tabiri caizse Almanya'dan oğlu gelen ev sahibi misali kapının dışına koyuldu.

Sadece biz değil yüzlerce insan ortada kaldı.

Benim 6 yaşında işitme engelli bir oğlum var ve işitme cihazı kullanıyor.

Doğuştan kaynaklanan bu rahatsızlık nedeniyle 6 senedir Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesinde desteğini aldığımız Prof. Dr. Gonca Sennaroğlu ve Prof Dr. Esra Yücel'in görevlendirilmesi sona erdi. Randevu alamazsınız deniyor ve biz her şeye sil baştan başlamak zorunda kalacağız bu gidişle...

Bu kararı alan kişilere sormak istiyorum işitme engelli bir çocuğu yetiştirmek, onun yaşıtlarından geri kalmaması için çırpınmak, çabalamak, bocalamak, maddi manevi tükenmek ne demektir bilirler mi acaba.

Bizi bu şekilde mağdur ederek her şeye sil baştan başlamamıza neden olan yetkililerin amaçları ve gayeleri nedir.

Oğlum seneye ilkokula başlayacak, şu an anaokulu öğrencisi ve tam ameliyat olacakken doktorumuzun görevden alındığını öğreniyoruz.

Pek muhterem yetkililer, çocuk oyuncağı gibi doktorlarımızın görevden alınmasına bir son verin.

Şimdi benim çocuğum cochlear implant ameliyatı olacak ve ameliyat sonrası test tetkik ve her ne gerekiyorsa yapılması gereken yapılamıyor. Hastanemi arıyorum elimizden gelen bir şey yok doktorunuzun görevlendirilmesi sona erdi deniliyor. E biz ne yapacağız nasıl bir yol izleyeceğiz diyoruz yön veren de yok.

"BİZ DOKTORLARIMIZI İSTİYORUZ"

Bizim mağduriyetimizi derhal giderin.

Doktorlarımızı geri verin...

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür ÇELİK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hacettepe Hastanesi: Doktorlarımızı geri istiyoruz @HacettepeHUH». Özgür ve imza atan diğer 6.963 kişiye katıl.