Başarı

Bu kampanya 3.885 destekçi ile değişim yarattı!

Groupon Sehirfirsati.com’dan Dolphinarium fırsat kampanyasını geri çekmesini ve bundan sonra esaret altındaki hayvanların oynatıldığı ve sergilendiği markalar için fırsat düzenlemeyeceğine dair müşterilerine açıklama yapmasını talep ediyorum.

Yunus parklarındaki deniz canlıları da tıpkı eskiden sokaklarda rastladığımız dansçı ayılar gibi doğal yaşam ortamlarından koparılıyor ve insanlıkdışı yöntemlerle, işkence görerek eğitiliyorlar (http://youtu.be/aRlOqfYlBNQ).

Opet, doğaseverlerden aldığı tepkiden dolayı Dolphinarium ile işbirliğini 13 Ağustos 2010 tarihinde sona erdirdi ve bunu resmi internet sitesinde duyurmuştu. Ardından Boyner de aldığı tepkiler üzerine 18 Ağustos 2010 tarihinde Dolphinarium kampanyasını sonlandırmış ve bunu resmi internet sitesinde duyurmuştu. Denizbank da 2 Eylül 2010 Perşembe günü Dolphinarium indirim ve kampanyasını, tepkiler nedeniyle bitirdiğini duyurarak doğaya saygılı ve duyarlı bir tutum sergilemişti. Ayrıca, Hürriyet Çocuk Kulübü de bundan sonra bu tesislerle ilgili bir kampanya düzenlemeyeceğini açıklamıştı. Yaklaşık iki ay önce, Kamil Koç da desteğini çekti ve indirim kampanyasını sona erdirdiğini duyurdu.

Şimdi sıra, yaklaşık iki senedir tepkilere kulak asmayan Groupon Sehirfirsati.com’da!

Groupon Sehirfirsati.com’un da toplumun hassasiyetine ve tepkisine kulak vermesi, Dolphinarium kampanyasını geri çekerek aynı hassasiyeti göstermesi için bu kampanyayı imzalayarak destek verin.

Groupon Sehirfirsati gibi fırsat sitelerinin hiç çekinmeden bilet sattıkları yunus parklarının gerçek yüzünü görmek için bu görüntüleri izlemeniz yeterli.  http://youtu.be/plJEoErkVvY

Bugün Öykü imzanı bekliyor!

Öykü Yağcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Groupon Sehirfirsati, yunus gösterisi kampanyasını geri çeksin ve bir daha böyle "fırsatlar" satmayacağını beyan etsin!». Öykü ve imza atan diğer 3.884 kişiye katıl.