Kampanyanın muhatabı: halklailiskiler@giresun.bel.tr  ve 2 diğer muhatap daha

Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı'ndaki vahşete dur de!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Giresun Belediyesi Hayvan Barınağında ne yazık ki adeta bir vahşet yaşanıyor.Barınaktaki hayvanlar açlıktan ve pislikten kurtlanmış durumdalar;çok sayıda hayvan ağır derecede hasta.Üstelik içeride bir sürü ölü hayvan var.Hayvanlar bakımsızlıktan perişan halde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar.Onlara yardım etmek isteyen gönüllülerse barınağa hiçbir şekilde alınmıyor.Barınak sorumlusu ve çalışanları hakkında defalarca soruşturma açılmasına rağmen hala görev başındalar.Lütfen bu çocuklara yardım edip seslerini duyuralım. Unutmayalım ki onlar bizler olmadan acılarını kimseye duyuramazlar.

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • halklailiskiler@giresun.bel.tr
  • Giresun@icisleri.gov.tr
  • rize@ormansu.gov.tr

Nil Hancılar bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.936 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Nil imzanı bekliyor!

Nil Hancılar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Giresun Belediyesi Hayvan Barınağı'ndaki vahşete dur de!». Nil ve imza atan diğer 1.935 kişiye katıl.