Petición cerrada

Solidaritat del País Valencià-Per la llibertat dels presos polítics

Esta petición ha conseguido 599 firmas


> Per la llibertat immediata dels presos polítics i l'anul·lació de les multes i causes judicials obertes contra ciutadans i entitats per raons polítiques. 
> Per la supressió a tots els efectes de l'article 155 i el restabliment de les institucions de l'autogovern de Catalunya. Pel lliure retorn del President Puigdemont i els Consellers exiliats.
> Per l'obertura de diàleg i negociacions, a través de la mediació internacional, per a la solució política i pactada del conflicte i el reconeixement per part de l'Estat del dret de Catalunya a l'autodeterminació.
> Per la llibertat d'expressió i el lliure exercici de l'activitat política per vies pacífiques i democràtiques.
> Per la separació efectiva de poders i la independència de la justícia.
> Per l'enfortiment dels lligams lingüístics, culturals i econòmics  del País Valencià amb les Illes Balears i el Principat de Catalunya i la defensa coordinada dels nostres drets democràtics, nacionals i socials.Hoy: Josep cuenta con tu ayuda

Josep Ribera i Condomina necesita tu ayuda con esta petición «Generalitat Valenciana: Solidaritat del País Valencià-Per la llibertat dels presos polítics». Únete a Josep y 598 personas que ya han firmado.