Gençlik ve Spor Bakanlığı Mülakat iptal edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Antrenör Ve Spor Uzmanlığı Personel Alımı sınavına başvurduk. Mülakata girme hakkı kazandık. Kpss puanımız ve öz geçmişimiz hiçe sayılmıştır. Kazananların tamamına yakınının çok düşük kpss puanı ve gerçekçi olmayan (uyduruk) öz geçmişle kazandığı görülmüştür. Mülakatta zarftan çıkan sorular seviyemizi belirleyici değildi (soruların bir kısmı elimizde mevcuttur), kamera kaydı bulunmamaktadır, sonuçlar belli bir puanlamaya göre açıklanmadı (Puanlama sistemi yok).Gayet samimi ve içten bir şekilde açıklayıcı, çabuk fikirlerimizi ifade ettik. Mülakata uygun kıyafetle girdik. Saygı ve hoşgörümüzü hiçbir zaman bozmadık.(Konuşma kabiliyeti yüksek, diksiyonu düzgün, alanında kendini geliştirmiş). Soruşturmamız kayıt başvurusundan sonra yapılacak olup, devletimize hiçbir yanlışımız olmamıştır. Mülakat odasının gizliliği esas alınıp, hiçbir detay paylaşılmamaktadır.(her durumda haklı ya da haksız olunabilir). Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Antrenör Ve Spor Uzmanlığı personel alımının adaletli olmadığını düşünüyoruz. Bu süreçte yaşadığımız mağduriyetin giderilmesi için gereğini
Bilgilerinize
Arz ederiz

Bugün fatih imzanı bekliyor!

fatih salman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençlik ve Spor Bakanlığı : Gençlik ve Spor Bakanlığı Mülakat iptal edilsin». fatih ve imza atan diğer 491 kişiye katıl.