0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bu kampanya haksızlığa uğrayan 2005’liler için düzenlenmektedir.

Biliyorsunuz ki 2017-2018 eğitim öğretim yılı 8. Sınıfları (2004’lüler) büyük bir maduriyet yaşamaktan son an da kurtuldular. Bu maduriyet Lgs sınavının 6. 7. Ve 8. Sınıflardan çıkması idi. Yakın gelecekte ise (2018-2019 eğitim öğretim yılı) benzer durumu 2005’liler yaşayacak. Onların da aynı 2004’lüler gibi maduriyet görmemesi için buradan sizin vereceğiniz oylar ile Milli Eğitim Bakanlığı’na sesleniyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılı Lgs sınavının içerdiği konular adalet için 7. Ve 8. Sınıfları ya da sadece 8. Sınıfları içermesini öneriyoruz. Adaletli bir ülkede yaşıyoruz ve 6. Sınıfta, liseye geçerken bu konulara ihtiyaç duyacağını bilmeyen ve belki de fazla önem göstermeyen 2005’lilerin sesini duyurmasına lütfen siz de yardım edin.

Bugün Zuhalnur imzanı bekliyor!

Zuhalnur Akbaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gençlere yardım edin, 2018-2019 Lgs sadece 8. Sınıfı veya 7. ve 8. Sınıfı içersin». Zuhalnur ve imza atan diğer 705 kişiye katıl.