Doğrulanmış başarı

Gelin, 30 Ağustos’u hep beraber kutlayalım @Av_SelamiOzturk

Bu kampanya 1.518 destekçi ile değişim yarattı!

Yıl 1937. Atatürk’ün hastalığının ağırlaştığı günler. Doktorlar kendisine “Kutlamalara gitmeniz intihar” diyor… Oysa o büyük adam “hayır” diyor. Ardından ekliyor; ”Halkın morali bozulur. Kutlamalar olacak ve ben gideceğim.” Ve bütün gücünü sarf ederek gidiyor…

Biz; Kadıköy’de, Bağdat Caddesi ve çevresinde oturan, Türkiye'nin ve bu topraklarda yaşayanların dertleriyle dertlenen bireyler, komşularız. Hiçbir siyasal kuruma, partiye, örgüte ve ideolojiye bağlı değiliz. Eylemlerimizde asla şiddete ve hakarete başvurmuyoruz, zira tercihimiz orantısız zekâ. Bizler zekâ üreten, barışçıl eylemlere inanan semt sakinleriyiz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Bağdat Caddesi’nde gümbür gümbür kutlayacağız. Fakat bu yıl, belki de bütün yıllardan daha büyük bir coşkuyla orada olacağız.

Fakat geçen hafta 30 Ağustos kutlamalarıyla ilgili yapılan çalışmaları öğrenmek için Kadıköy Belediyesi’ni aradığımızda büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Çünkü kutlamalar çerçevesinde sadece Kadıköy Rıhtımdaki Atatürk heykeline çelenk bırakılacağını, başka bir kutlama olmayacağını öğrendik.

30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutlarken Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de yanımızda olması talebimizi daha güçlü dile getirmek için bu imza kampanyasını başlattık.

Bir araya gelirsek, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk’ün 30 Ağustos günü bizimle beraber Bağdat Caddesi’nde olmasını ve 30 Ağustos coşkumuzu biz Kadıköylülerle paylaşmasını sağlayabiliriz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!

Not: Kampanyayı imzaladıktan sonra Facebook ve Twitter’da paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsin.

Mahallendekileri, komşularını haberdar etmek istersen onlara change.org/30agustos adresine girerek imza atmalarını söyleyebilirsin.

Bugün BAĞDAT CADDESİ FORUMU imzanı bekliyor!

BAĞDAT CADDESİ FORUMU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gelin, 30 Ağustos’u hep beraber kutlayalım @Av_SelamiOzturk». BAĞDAT CADDESİ FORUMU ve imza atan diğer 1.517 kişiye katıl.