GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ TATİL EDİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba arkadaşlar herkesin bildiği üzere Corona virüsü kendisi ve paniği tüm Dünyayı etkisine aldı, Türkiyede de yakın bir zamanda görüldü. İstanbulda bir çok Üniversite kısa süreliğine eğitim sisteminde değişikliğe gitti. Bir çok arkadaşımız İstanbulun çeşitli yerlerinden okulumuza gelmekte ve 2-3 toplu taşıma aracı kullanmakta. Daha ilk günden marketleri yağmalayan toplumdan bilinç beklememek ile beraber, bağışıklığımızı, önlemimizi, bilinçlenmemizi ve en önemlisi sağlımızı korumak adına İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ TATİL EDİLSİN İSTİYORUZ. Ne kadar dezenfektan edilse dâhi diğer Üniversitelerin aldığı tatil tedbirinin okulumuzdada uygunlanması, sağlımız için hakkımızdır. Bu tatil sürecinde okulumuz yönetiminin en iyi şekilde eğitimi şekillendireceklerine inanıyoruz, farklı sisteme geçilebilir.
Bu süre zarfında okulda panik olmak ve hasta arkadaşlarımızdan etkilenmek kalabalıktan uzak durmak yerine evlerimizde dinlenmeyi bağışıklığımızı güçlendirmeyi tercih ediyoruz.