Başardık Proje İptal Edildi Geç Olmadan Doğduğum Büyüdüğüm Çevreyi Doğamızı Kurtarın!

Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 183 destekçi ile değişim yarattı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve tarafına Nuri Karaçam bu kampanyayı başlattı

Başlattığımız hareket olumlu sonuç verdi ve proje hayata geçirilmeden iptal edilmiştir.

Bu aradaTaş Ocağı ve Beton Santrali yapımını durduran Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Fatih Metin 'e milletvekilimiz sayın Arzu Aydın 'a şükranlarımızı sunuyorum.

Destek veren emekleri geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Çocukluğumun gençliğimin geçtiği Bolu'nun Seben ilçesi Kabak Köyü ve Mudurnu ilçesi Sarpıncık Köyü mevkinde, 'Malzeme Ocağı', 'Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali' kurulması planlanıyor.Yöre halkının tüm karşı çıkmalarına rağmen, sessiz sedasız köy muhtarlarına verilen bir yazı ile, ÇED raporu gerekli değildir kararı verilmiştir. Bu tesisin yapılmasının planlandığı alanda tarihi kaya evleri mevcuttur. Üstelik altından tüm köyün sulama kaynağı olan Aladağ Çayı geçmektedir. Çevresi ve harika doğası ile turizime kazandırılması gereken bir yer, taş ocağı, taş kırma ve beton santralleri ile dolarak tüm yöre hakına sosyal ve sağlık yönünden olumsuz zararlar verecektir. Hayvanların sulama alanları ve su kaynakları zarar görecektir. Tozları havaya karışarak, akciğer hastalıklarına yol açacaktır.

Sizlerden ricam lütfen kampanyaya sahip çıkarak bu güzelim doğa harikasını koruyalım.Halkın sağlığını, Milletin Efendisi Olan Köylümüzün sağlığını, hayvanlarımızın sağlığını koruyalım.Doğamızı koruyalım. Geçmişten aldığımız emaneti, gelecek nesillere bırakabilelim. Çocuklarımıza, torunlarımıza borcumuzdur.

Lütfen destek olalım, kampanyamızı yayalım.

Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 183 destekçi ile değişim yarattı!

Bu kampanyayı paylaş