Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesü Can Topsakal (Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesü) ve 9 diğer muhatap daha

Galatasaray SK Taraftarına Açılmalıdır!

Türkiye'deki ve tüm dünyadaki büyük Galatasaray Taraftarı'na,
tüm kamuoyuna ve basın mensuplarına;

Amacı Türk olmayan takımları yenmek sloganıyla, onurumuz olan Galatasaray Lisesi öğrencileri tarafından kurulan Galatasaray'ımız bu misyonunu fazlasıyla yerine getirerek Türkiye'nin dünyadaki en büyük markalarından biri olmuştur.

Asırların birikiminden doğan ve kendisi de 111 yılı deviren kulübümüz, ne yazık ki tarihinin en zor zaman dilimlerinden birisini yaşamaktadır. Geleneğini koruyarak, her dönem çağa önderlik eden bir kültürün adı olan Galatasaray; son yıllarda yönetimsel ve kurumsal anlamda ne yazık ki çağın gerçeklerinden bir hayli geri kalmıştır. Spor kulüplerinin en önemli öğesi olan taraftarlar kulüp yönetiminde ne yazık ki söz sahibi olamamakta ve Galatasaray küçük bir zümrenin işaret ettiği dar bir yönetici havuzuna mahkum bırakılmaktadır. Bu da kulübümüzü en bariz problemleri bile çözümsüzleştiren bir çıkmaza sürüklemektedir.

Gelinen noktada kulübün giderleri durdurulamaz ve mantık almaz şekilde artmaktadır. Ancak ne yönetimler ne de yönetimleri seçen Genel Kurul bu gidişata son ver(e)memektedir. Bu noktada çözüm ise basittir : Taraftarın Yönetimde Söz Sahibi Olması !

Galatasaray son yıllarda Avrupa’nın gelir sıralamasında her dönem ilk 20’de yer almıştır. Bu da gerek stadyumun doldurulması, gerek ürün alınması, gerekse de taraftar potansiyeli sayesinde sponsorluktan yayın gelirine kadar ciddi bir gelir elde edilmesinden kaynaklanmaktadır. Kısacası taraftar sadece manevi olarak değil, maddi olarak da tüm görevlerini sonuna kadar yapmaktadır. Ancak taraftarı kulüpten uzak tutmak isteyen zihniyetin işaret ettiği yönetimler ise maddi anlamda özellikle giderlerin yönetiminde büyük bir başarısızlık sergilemektedir.

Tablo gayet açık ve net. Galatasaray taraftarı Galatasaray markasının daha da büyümesi için elinden geleni yaparken, Galatasaray’ın ayağına pranga vurulmaktadır. Bu zincirler kırılmalı, Galatasaray yönetimine daha heyecanlı, daha bilgili, daha yetkin kişiler gelmeli ve camiada küçük bir güç odağının dayattığı “Liseli – Lisesiz” ayrımı son bulmalıdır.

Gün,

Kulübümüzün doğduğu ve gururumuz olan Lise’nin bahçesinde bulunan köklerimizden güç alarak;

Dünyanın her yerinde bulunan sayısız taraftarımızdan cesaret alarak;

Kurucumuz Ali Sami Yen’in koyduğu hedefe daha büyük adımlar atarak;

Şanlı tarihimizde kenetlendiğimiz zaman elde edilen efsanevi başarılardan feyz alarak;

Yeniden kenetlenme günüdür.

Gün sadece mağazalarda değil, tüm dünyada Tek Bilek Tek Yürek olma günüdür !

#GalatasarayTaraftaraAçılsın

Tek Yürek: www.twitter.com/tekyurekcom

Ultrastek: www.twitter.com/ultrastek

Ali Sami Yen Sokak: www.twitter.com/asysokak

Galatasaray Sözlük: www.twitter.com/GsSozluk

Cimbom Portal: www.twitter.com/CimbomPortal

Galatasaray Hollanda: www.twitter.com/GalatasarayNL

Aslan10line: www.twitter.com/aslan10line

Armanın İzinde: www.twitter.com/armaninizinde

Cimbom Haber: www.facebook.com/cimbomhabercom/

Galatasaray USA: www.facebook.com/GalatasarayUSA

AliSamiYen.Net Forum

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesü
    Can Topsakal (Galatasaray SK Yönetim Kurulu Üyesü)
  • Galatasaray Lisesi Müdürü
    Meral Mercan (Galatasaray Lisesi Müdürü) (Galatasaray Lisesi Müdürü)
  • Galatasaray SK
    Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Üyeleri
    Fatih İşbecer
    Selim Arda Üçer
    Ural Aküzüm
    Ali Yüce
    Alper Narman
    Burçin Aslan
    İsmail Sarıkaya

Tek Yürek bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 73.823 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Tek imzanı bekliyor!

Tek Yürek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Galatasaray SK Taraftarına Açılmalıdır! #GalatasarayTaraftaraAçılsın». Tek ve imza atan diğer 73.822 kişiye katıl.