Eskişehir başta Anadolu kentlerine ambulanslı 7/24 açık tam techizatlı hayvan hast açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Eskişehir'de Tam techizatlı bir hayvan hastanesi olmaması sebebiyle inanılmaz iyi niyet ve çabalarına  rağmen veterinerler kritik noktalarda çaresiz kaldıkları için  hayati risk anında daha büyük bir kente gitmek durumunda kalıyoruz.  Daha önce aynı zorlukları yaşamış tüm hayvan ve hayvan sahipleri için bir değişime imza atın.  Hayvanlarımızı hayati riskler içinde yolculuğa iten bu yoksunluğun çaresi var.  Ayrı ayrı tüm küçük ve değerli çabası olup maddi olanağı olmayan veterinerlerin kullanabileceği, hayvansever olup maddi olanağı olmayan tüm hayvanseverlerin kullanabileceği, sokaklarda kaza geçirmiş ya da ulaştırılması zor hayvanların bu hastaneye götürülebilmesi için ambulansı olan ve acil durumlarda 7/24 açık 'hayvan hastaneleri' açılsın.  Acı çeken bir hayvan için yol ve yolculuğun zorluğunu anlamak zor değil.  Gönüllülerin gerek parası gerek emekleri ile de katkı verecekleri bir hastane neden hayal olsun.

Hayvan hassasiyeti bir maddi olanak işi olmamalıdır.  Veterinerlik fakültesi olmayan yerlerde büyük özverilerle çalışan veterinerler ve hayvanlar için kullanılabilecek doğru ve acı çekmeden teşhis ve tedavi için olanakları sağlayacak merkezler olmalı.

Acil durumlar için tüm ülkede hayvanlar için de 112 benzeri hat ve ambulanslar olmalı.

Hayvan sahibi olmak bir zenginlik belirtisi değildir tam tersi neredeyse karnını doyurmakta zorlanan nice hayvan dostu var.  Hem hayvanlar, hem iyi niyet ve yetenekli ancak sınırlı olanağı olan veterinerler, hem de hayvan severler için lütfen Eskişehir başta ambulanslı hayvan hastaneleri uygulaması başlatılsın.  Zaten halihazırda hizmet veren veterinerler başta olmak üzere hastanelerde yer alabilecekleri gibi ihtiyaç halinde ortak techizattan yararlanabilmelidir.  Bu merkezler olanağı olan vatandaşlar için de tıpkı insan hastanelerinde olduğu gibi yer bağışı, oda, makine ya da maddi gücü olmayana yardım gibi katkıda bulunabilecekleri yerler olmalıdır.

Dili olmayan bir hayvana, samimi, yetenekli veterinerlere, kalbi cebinden büyük hayvan sahiplerine ses ol.  Eskişehir hayvan haklarına sahip çık, gelişmişlik insan hakları kadar hayvan ve çevre hakları ile gerçek olur.  Hayvan ambulansı ve 112 benzeri hayvan hattı kurulsun.  İmzanı ve desteğini esirgeme.