Petition Closed

bereket, onu korumayı bilenin mirasıdır çocuklarına!

20 Haziran 2012 günü Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü yönetiminde bir araya gelen balıkçılar, akademisyenler, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, bürokratlar ve STK temsilcileri 1 Eylül 2012 tarihinde yürürlüğe girecek ve 31 Ağustos 2016 tarihine kadar yürürlükte kalacak olan 3 No’lu Tebliğ'e ilişkin görüş ve önerilerini sundular.

2012-2016 yılları arasında, yani dört yıllığına geçerli olacak ve balıkçıların avlanmalarını ve bu avların satışını düzenleyecek 3 No'lu Tebliğ henüz yayınlanmadı. şu anda Bakanlık'ta, müşteşarların değerlendirmesi ertesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in imzasına sunulacak.

3 No'lu Tebliğ'i korumacı kurguladıklarına güvendiğimiz Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü yetkililerinin bu çalışmalarının Bakanlık'ça da desteklenmesi en büyük arzumuzdur.

Zira, bereket onu korumayı bilenlerin mirasıdır çocuklarına!

İmza kampanyamızın amacı yokoluşun eşiğindeki denizlerimize bereketini iade etmenin çocuklarımıza borcumuz olduğunu 3 No'lu Tebliğ'in yayınından önce son bir kez daha ifade etmektir.

bu çağrının Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndaki yetkililerin, başta Bakan Eker olmak üzere herkes tarafından duyulacağına ve destekleneceğine güveniyoruz.

This petition was delivered to:
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı
    Selami Gülay
    Erdal Sumaytaoğlu
    Dr. Ferhat ŞELLİ

Slow Food, Fikir Sahibi Damaklar started this petition with a single signature, and now has 300 supporters. Start a petition today to change something you care about.