Güngören Park AVM' de ki cafelere canlı müziğin tekrar gelmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günde 1500-2000 kişinin sevdikleriyle beraber gelip eğlendiği Güngören Park AVM de ki cafeler için maalesef ki canlı müzik yapma yasağı getirilmiştir. Bu durum yıllardır nezih, kaliteli ve güler yüzlü eğlence mekanı arayan biz çevre halkını oldukça derinden üzmekle birlikte elimizden alınan bu hakkımızın tekrar yerine getirilmesi için sizlerden destek beklemekteyiz.

Hepimizin günün yoğun stresinden uzaklaşmak için, kah ailesi kah arkadaşlarıyla gittiği, içkinin veya herhangi bir sapkınlığın asla yer almadığı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetleriyle bizleri karşılayan bu mekanlara ihtiyacı var.

Bölgemizde yıllardır bu tarz mekanlar olmadığından tüm semt sakinleri olarak gerek eğlenmek gerekse nezih bir ortamda ailemizle sevdiklerimizle çayımızı kahvemizi yudumlamak için başka ilçelere gitmek zorunda kaldık. Taa ki Güngören Park AVM de ki cafeler hizmetimize sunulana kadar. Şimdi ise bu imkanlarımızın elimizden alınmasına izin vermemeliyiz, vermicez.

BİZLERE İLK KEZ SUNULAN BU HİZMETLERİN SON BULMAMASI İÇİN SENDE DESTEK OL. UNUTMA BİR İMZA BİR ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR...

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Eyüpoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Güngören Belediye'si dikkatine ! Güngören Park AVM' de ki cafelere canlı müziğin tekrar gelmesi». Fatih ve imza atan diğer 541 kişiye katıl.