Göz Göre Göre Meleklerimizi Ölüme Terkediyorlar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

SMA ÇARESİZ DEĞİL,

Hepimiz öncelikle Allahu Teala’nın yarattığı kullarız,şayet Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız,derdi veren Rabbim dermanını da verir. Ama öyle bir düzen içerisindeyiz ki Hastalığımızın çares var iken , saltanat içinde olanlar koltukta oturanlar Allah’ın varlığını unutarak , bizim çocuklarımıza ilaçlarını vermiyorlar yada ilaçlarını yarıda kesiyorlar, bizler Sma Ailesi olarak okadar genişledik ve büyüdük ki Dünyanın heryerinden Smalı çocuğumuz var. Kimi mümin kardeşlerim daha bu hastalığı hiç bilmiyordur veya daha yeni Bizim yılmamamızla,evlatlarımız için çırpınmalarımızla ,sesimizi bir şekilde Kulaklarını tıkamış Türk Milletine duyurmak için Haberlere çıktığımızda görmüş duymuşsunuzdur. Evet Sma Tıp 1 en ağır durumda olan çocuklarımıza bu ilaç verildi ama ilaç yarıda kesildi. Diğer yandan bu hastalıkta Tıp 2,3,4 olan hasta evlatlarımız var. Onlar ise hiç başlayamadılar. Bu Allahtan revamıdır, bilemem ama bizler bu hastalığı çocuklarımızda daha 2 veya 3 aylıkken öğrendiğimizde dünya başımıza yıkıldı yetmemiş gibi birde tedavisinin olmadığını ölümcül hastalık olduğunu öğrendiğimizde aileler olarak diri diri toprağa gömüldük. Ki biz bu hastalıkta bir çok meleğimizi cennetine yolladık onlar şuan en güzel yerdeler, evet toprağa gömüldük. Ama Bir gün bile olsun Rabbimin varlığını Unutmadık , o herşeyi yaratan , herşeye gücü yeten , ol dediğinde olduran ,Rahman ve Rahim olan  bizler herşeyi ondan istedik. Çok şükür Rabbim bu günleri o çaresiz hastalığın tedavisini ilacını bizlere sunarken , Büyükler ya engel olmaya çalıştı, ya ilaç işe yaramaz dendi ,çok pahalı ilaç dendi, yada ilaç verip işe yaramıyor denilip kesildi. Bizler Sma Ailesi olarak  Allah’ın Emanetlerine Meleklerine Sahio çıkıyoruz bu bizim sınavımız Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş ki onu ansın diye evet kardeşlerim bu bizim sınavımız, ama Bizim çocuklarımızı ölüme terkedenler işte sizin sınavınızda acımasız , Merhametsiz , düşüncesiz, ve Allah’ın varlığını unutmanızdır. Geçici Dünya burası Asıl öbür tarafı garantileyin ,asıl öbür tarafta bir yerlere gelin. Herkese Hayırlı Cumalar kardeşlerim Bir imza atarak , bizlere yardımcı Olun . Rabbimde sizin günahlarınızı bağışlasın , hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Derdinize Derman versin İnşallah �

Bugün Neray imzanı bekliyor!

Neray Gül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Göz Göre Göre Meleklerimizi Ölüme Terkediyorlar». Neray ve imza atan diğer 3.317 kişiye katıl.