GÖNYELİ HALKI KÖPEK REFAHI İSTİYOR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Gönyeli Barınağı'ndaki son derece kötü şartlarda, pis, sağlıksız, vicdandan uzak koşullarda köpeklerin yaşam mücadelesine daha fazla seyirci kalmak istemiyoruz.

Gönyeli'deki köpekleri bu "ölüm kampından" kurtararak Gönyeli Belediyesi'nin şartları iyileştirmesini sağlamamız için bize destek olun!

Hayvan hakları, çevre duyarlılık ve farkındalığının arttığı günümüzde Gönyeli’de bu konuda hiçbir gelişme olmaması bizleri son derece rahatsız etmekte ve üzmektedir. Çevre belediyelerde sokak hayvanlarıyla ilgili yeni düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılırken Gönyeli Barınağı olarak anılan yer ise hayvan barınağı olmaktan çok uzakta, tamamiyle standart dışı derme çatma bir kafes yığınıdır.

Bizler, Gönyeli Barınağı olarak anılan barındırma yerindeki durumun kış gelmeden, ivedilikle iyileştirilip düzenlenerek;

-          Temizlik koşullarının sağlanmasını,

-          Mevcut kafeslerin tadilatı, ek bölmelerin yapılması ve kulübe sayısının artmasını,

-          Düzenli kaliteli yemek, sağlık hizmeti ve kısırlaştırma ihtiyaçlarının sağlamasını,

-          Hayvanların kötü hava şartlarından korunup güvenle barınabileceği bir yer haline getirebilmesini,

-          Sokaklara su-mama istasyonlarının eklenmesini talep etmekte,

-          Yıllık Gönyeli Belediye bütçesinden makul bir bölümün barınak ve sokak hayvanları için ayrılmasını talep etmekteyiz.