0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Sayın yetkili,

24.10.2017 tarihinde yine sokak hayvanlarına Eyüp Belediyesi tarafından Göktürk’te yapılan insanlık dışı bir uygulama yaşandı ne yazık ki. Küpelenerek belediyenin her türlü veterinerlik işlemini yapıp sokaklarda yaşamasında sakınca görülmeyen hayvanlar iğnelerle uyutularak toplandı. Belediye ekiplerinin denetimsiz şekilde dozuna bakmaksızın fırlattığı uyutucu oklardan birden fazla yiyen canlarımızdan ne yazık ki hayatını kaybedenler oldu. Bu canlıların yine insanlık dışı bir davranışla görmek istemediğimiz şekillerde, adeta bir çöp poşetiylermişcesine taşınması biz hayvanseverleri son derece üzdü. Ne amaçla toplandığı bilinmeyen bu zararsız canların neden toplandığı hakkında en kısa zamanda topluma bir açıklama yapılmasını ve bu canlıların en kısa zamanda toplandıkları sokaklara geri taşınmasını talep ediyorum. Biz hayvanseverler olarak kendi hakkını savunabilecek durumda olmayan, bu sessiz dilsiz canlılar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm götürülen köpekler yerlerine geri bırakılana dek mücadelemiz devam edecektir.

Bugün melike alara imzanı bekliyor!

melike alara bulut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GÖKTÜRK’TE NEDENSİZCE TOPLANAN KÜPELİ SOKAK HAYVANLARI ACİLEN YERLERİNE GERİ GETİRİLSİN». melike alara ve imza atan diğer 3.546 kişiye katıl.