Başarı

Gökçeada’ya Dokunma!

Bu kampanya 18.166 destekçi ile değişim yarattı!

2011 yılında CittaSlow ünvanı alan dünyanın ilk ve tek adası olan Gökçeada'da Merih Madencilik Şirketi tarafından maden aranmak istenmektedir.

Hiç Gökçeada'da bulundunuz mu?

Akvaryumda yüzdüğünüz, keçilerle güneşlendiğiniz, lavanta kokulu sokaklarda rüzgarı saçlarınızın içinde hissederek yürüdüğünüz, araç kornası kullanılmayan, mükemmel koyları olan, gün batımını izlerken her şeyi arkanızda bırakabildiğiniz, akşam 21:00'den sonra çıt çıkmayan, geceleri binlerce yıldızın sanki elinizin hizasında olduğu, cennet ötesi bir yerdir Gökçeada.

Eminim adaya gidenler kalbimdeki bu büyük üzüntü ve korkuyu daha iyi hissedeceklerdir.

Bu organik ve kıymetli adanın maden arama ruhsatı verilmemesi için imzamıza ve desteğimize ihtiyacı var.

Öncelikle bu kampanyada bana en çok destek veren Neslihan Hanım, Talya hanım,Umay Hanım'a ve imzasını, desteğini esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Filiz Zengin

Bugün filiz imzanı bekliyor!

filiz zengin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Gökçeada’ya Dokunma!». filiz ve imza atan diğer 18.165 kişiye katıl.