FMF hastalarına engellilik veya maaş istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Türkiye'de 50 bin FMF hastası var. Genetik geçişli tam tedavisi olmayan bir hastalık. ancak semptomları gideren bir ilacı var. FMF hastaları ağır problemler yaşayıp işlerine,ailelerine,sosyal hayatlarına yeterli derecede ilgi gösteremiyor. Bazı hastalarda ilaçla bile atakların baskılanması çok zor oluyor ve iğne vurdurmak zorunda kalıyorlar. 2-3 gün ile 1 hafta arasında değişen sürelerde yatmak zorunda kalıyorlar. Bunu her ay yaşayan da var her yıl yaşayan da. böylelikle hastalar işinden okulundan uzak kalıyor, maaşlarında kesinti olabiliyor, hatta işten-okuldan bile atılabiliyorlar. Devletimizden FMF hastalarının karşılaştığı sıkıntılar sebebiyle onların hayatlarını daha yaşanabilir kılacak düzenlemeler beklemekteyiz. Bunlar yaşantılarındaki problemleri azaltabilecek engelli raporu veya yukarıdaki bahsedilen sıkıntılardan dolayı maddi yardımdır. İlgililere duyurulur.

Bugün hüseyin imzanı bekliyor!

hüseyin koca bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «FMF hastalarına engellilik veya maaş istiyoruz». hüseyin ve imza atan diğer 1.170 kişiye katıl.