Doğrulanmış başarı

EnPara Steam Kampanyası Uzatılsın!

Bu kampanya 1.385 destekçi ile değişim yarattı!

Bahsedilen Kampanya İçeriği:

Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.

EnPara'nın her ay Steam'den yaptığımız 50 TL'ye kadar alışverişin %50'sini iade ettiği bu kampanya, Türk oyuncuların orijinal oyun alması açısından teşvik edici olmasının yanında, maddi açıdan da rahatlatıcı bir imkan sağlıyor.

Birçok oyun severin EnCard almak istemesine karşın, kampanyanın 31.12.2014'te bitecek olmasından dolayı uzak durdukları bir gerçek. Bahsi geçen kampanya uzatılmasından hem birçok kullanıcı kazanacak olan EnPara, hem de oyunları daha ucuza alabilecek olan Türk oyun severler kazançlı çıkacaktır. Bu sebeple, EnPara'nın Steam kampanyasının uzatılmasını, 2015 yılının da dahil edilmesini istiyoruz.

Bugün Sefa imzanı bekliyor!

Sefa Acarsoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Finansbank: EnPara Steam Kampanyası Uzatılsın!». Sefa ve imza atan diğer 1.384 kişiye katıl.