Petición cerrada

Terrassa és zona 2!

Esta petición ha conseguido 10.751 firmas


Terrassa s’inclou a la zona 3 dins l’estructura tarifària del sistema ferroviari català. Però hi ha municipis que presenten distàncies majors que Terrassa i es troben a la segona corona. Per què?

Els egarencs, malgrat viure al costat de poblacions com Rubí, Sabadell, Cerdanyola o Sant Cugat, a l’hora de desplaçar-se a Barcelona (destinació principal) han de pagar una zona més. I, salvant les distàncies, un trajecte des de Sabadell o un des de Terrassa tenen pràcticament la mateixa durada.

En resposta a les queixes rebudes al llarg dels anys, Lluís Recorder, Conseller de Territori i Sostenibilitat entre el 2010 i el 2012 va assegurar que s’estudiaria el sistema de corones quan es constituís la nova Àrea Metropolitana. Avui, 5 anys més tard, Terrassa segueix a la zona 3.

Mentre es segueixen invertint milers d’euros en construir noves estacions a la ciutat, els egarencs han de fer front a costos injustos.

Per tant, sol·licitem a l’Autoritat Metropolitana del Transport Metropolità (ATM) una revisió de la zonificació del transport públic de la línia S1 Barcelona – Terrassa que inclogui aquesta a la segona corona, així com ho estan ciutats properes com Sabadell o Rubí.Hoy: Clàudia cuenta con tu ayuda

Clàudia Ramos necesita tu ayuda con esta petición «Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Terrassa és zona 2!». Únete a Clàudia y 10.750 personas que ya han firmado.