Doğrulanmış başarı

Fenerbahçemiz için #Yeniden Ersun Yanal

Bu kampanya 85.531 destekçi ile değişim yarattı!

2014 senesinde tarihimizin en erken şampiyonluğunu bize kazandıran hocamız Ersun Yanal'ın ismi yıllardır tribünlerimizde zikredilmektedir. 4 senedir alıştırıldığımız başarısızlık zincirine Cocu macerası ile yeni bir halka daha ekledik. Yeni bir hoca tercihi yeni bir macera anlamına daha gelecektir.

Elbette bizler 16.092 oyla seçtiğimiz başkanımız Ali Koç ve yönetiminin alacağı her karara saygı duyacağız ancak yine bir başarsızlıkla karşı karşıya kalırsak tribünlerde Ersun Yanal ismi tekrar anılmaya başlanacak ve bu inatlaşma hiç şüphesiz ki camiamızda şiddetli bir görüş ayrılığına sebebiyet verecektir.

Unutulmamalıdır ki, Fenerbahçe tribünleri tarihi seçim öncesinde başkanımız Ali Koç ismini her maç haykırmış ve istediğini 3 Haziran günü alarak ne kadar haklı bir tercih yaptığını kamuoyuna göstermiştir. #Yeniden mottosuyla yola çıktığımız bu sezonda taraftarların büyük çoğunluğu artık Ersun Yanal'ı takımın başında görmek istemektedir.

Ersun Yanal'ın, Fenerbahçeli futbolculara Fenerbahçe'nin büyüklüğünü en iyi şekilde anlatacağından şüphemiz yoktur. Tribünleriyle, yönetimiyle, hocası ve oyuncularıyla #Yeniden birlik ve beraberlik içinde, bu kötü günlerden hep beraber çıkmak için #TamZamanıErsunYanal

Bugün Ali Teker imzanı bekliyor!

Ali Teker bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçemiz için #Yeniden Ersun Yanal #TamZamanıErsunYanal». Ali Teker ve imza atan diğer 85.530 kişiye katıl.